04 september 2018

Avalanche app

De nieuwe versie van de Avalanche app voor Android en iOS is released! We hebben naar jullie feedback geluisterd en hebben vele interface aanpassingen doorgevoerd. Hierdoor heeft de app een heel nieuw level in efficiënte invoer bereikt waar we met z’n allen trots op mogen zijn.

 

  • Het aanmaken van een nieuwe transactie is vele malen sneller en efficiënter geworden. Zo word je nu in één flow meegenomen om het transactietype, de locaties en de items in te vullen.
  • Wil je een nieuwe transactie aanmaken? Deze knop is nu naar rechtsonder verplaatst in het transactie scherm waardoor deze nu een stuk makkelijker te bereiken is.
  • De meest gebruikte transactietypes zijn “inname” en “uitgifte”. Deze knoppen hebben we daarom een prominente plaats gegeven zodat deze makkelijk in gebruik zijn.
  • Is er maar één locatie beschikbaar voor selectie bij het aanmaken van een transactie op basis van je configuratie? Dan wordt deze automatisch voor je ingevuld!
  • Het is nu ook mogelijk om gebruikers met een bepaalde datum range te beperken voor het opvragen en aanmaken van transacties. Hierdoor houd je controle op jouw klant.

Nieuwsgierig geworden naar de Avalanche app? Mail ons supportteam om de WebApi te updaten en update de app uit de Playstore/Appstore. Maak je nog geen gebruik van de Avalanche app? Neem dan contact op met onze salesafdeling, dan starten we zo snel mogelijk het app-project!