04 september 2018

Bexter @ ICT & Logistiek 2018

Op 7 en 8 november is de ICT & Logistiek beurs 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. En Bexter is daarbij (stand E115)!

 

ICT & Logistiek: ‘Connected Logistics’
ICT & Logistiek is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier vind je de (ICT-)oplossingen die nodig zijn om jouw logistieke processen zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten. Het thema van ICT & Logistiek 2018 is dit jaar: ‘Connected Logistics’. Een thema waar het draait om de logistieke processen, die uit schakels bestaan die er voor zorgen dat de goederenstromen efficiënt en effectief hun weg vinden. Een thema dat aansluit op de softwaretoepassingen van Bexter. Met onze softwaretoepassingen realiseren wij voor ons klanten grip op hun productstromen.

 

Bexter & Logistiek
Als logistiek dienstverlener wil je zo goed, snel en goedkoop mogelijk jouw producten van A naar B hebben. Het is dan belangrijk om op de hoogte te zijn van de status van je vracht. En je wil weten waar je vracht is. Misschien nog wel belangrijker, je wil het niet kwijtraken. Zowel de inhoud als de emballage, zoals de containers, pallets of karren. Kosten die gepaard gaan met verloren emballage kunnen hoog oplopen.

 

TrackOnline
Met TrackOnline raak je jouw emballage nooit meer kwijt. Het is een online registratiesysteem voor onder andere pallets en karren. Een systeem dat altijd en overal gebruikt kan worden, omdat het in de cloud staat en multi device te gebruiken is. Bovendien bespaar je tijd en geld door administratie die actueel en op orde is. Geen onoverzichtelijke papieren administratie meer en 24/7 op de hoogte van de locatie van jouw emballage.

 

Benieuwd wat TrackOnline voor jouw bedrijf kan betekenen, wat de nieuwste ontwikkelingen zijn of wil je een laatste demoversie bekijken? Kom bij ons langs op ICT & Logistiek 2018. We staan op stand E115 in hal 1. En hadden we al gezegd dat de toegang gratis is? Het enige wat je moet doen is hier een ticket reserveren. Zien we je daar?