05 april 2018

Bexter in het nieuws

Bexter in ontwikkeling

,,Krijg grip op kritische productstromen met Bexter’’

 

REACTIE OP KWEKERS EN VEILING DUPE OPLICHTING CC-KARREN

In de bloemenkrant van dinsdag 20 februari 2018 is in het artikel ‘Kwekers en veiling dupe oplichting CC-karren’ het volgende vermeld over emballagesysteem Avalanche: ‘’…dat er een groot hiaat in het systeem Avalanche zit, anders was de oplichterij eerder opgevallen.’’ Door middel van deze publicatie wil Bexter, leverancier van Avalanche, deze bewering weerleggen. Het registreren van logistieke middelen is een basisfunctionaliteit van het systeem. De echtheid van logistieke middelen is niet vast te stellen door middel van een registratie in het systeem en daarmee ook niet de verantwoordelijkheid van Avalanche.

 

AVALANCHE

Avalanche is al vanaf 1995 hét platform om grip te krijgen op de kritische productstromen van uw emballage en ladingdragers (RTI’s). Dit tot grote tevredenheid van onze (inter)nationale klanten in diverse sectoren. Innovatie, voorzien van een hoge mate van veiligheid en duurzaamheid staat hoog op de agenda van Bexter. Recent is in samenwerking met TransFollow een koppeling gemaakt met de digitale CMR en hebben wij een extra online platform TrackOnline ontwikkeld, zodat onze klanten hun emballagebeheer nog efficiënter kunnen managen.

 

TRACKONLINE

TrackOnline is een online (cloud based) emballage registratiesysteem dat bijhoudt waar uw ladingdragers zijn. In TrackOnline kunt u digitaal samenwerken met de hele keten. Als eigenaar kunt u namelijk zelf uw emballage administratie bijhouden en klanten uitnodigen om mee te kijken én te doen. Zo zorgt u samen voor een realtime administratie, waarin u de beschikbaarheid, activiteiten en condities van uw ladingdragers altijd ter beschikking hebt: 24 uur per dag. Hierdoor kunt u het saldo van uw emballage direct afstemmen met uw klanten, leveranciers en transporteurs. Dankzij de gebruiksvriendelijke koppeling wisselt u de data direct uit met andere gebruikers en pakketten. Daarnaast kunt u met TrackOnline op ieder moment rapporteren uitdraaien en KPI’s genereren. Zo weet u precies hoe uw emballage pool ervoor staat. Altijd en overal want TrackOnline is beschikbaar op alle mobiele devices. U hoeft het pakket dus niet apart te installeren, Bexter zorgt voor de hosting en het onderhoud. Via de browser of mobiele app kunt u direct aan de slag. Mevrouw Van der Stek (Marketing & Communicatie Bexter): “Wij vinden het zeer sportief van de bloemenkrant dat wij de gelegenheid hebben gekregen om de communicatie rondom Avalanche hierbij te weerleggen. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op!’’

 

Voor vragen, neem contact met ons op via: info@bexter.nl of via +31 15 750 10 50

 

Volledige publicatie