07 januari 2019

Bexter stimuleert ondernemerschap

Bij Bexter bepaalt elke werknemer zijn of haar toekomst omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Voor elke werknemer is er dan ook ruimte en een ontwikkeltraject op maat. Door initiatieven te ontplooien, komen werknemers tot nieuwe technieken en ideeën. Zo ontstaan er onder andere ook ideeën voor een eigen ondernemerschap en dat vinden wij inspirerend!

 

Een eigen onderneming hoeft echter niet te betekenen dat onze wegen scheiden. Integendeel, het kan elkaar versterken. 2019 zal het jaar worden dat het ondernemerschap door Bexter wordt aangemoedigd en er meer samenwerkingen worden aangegaan.

 

 

 

Erik Heemskerk, één van onze consultants, zal zich parttime gaan richten op zijn eigen bedrijf RTiOT. Met RTiOT gaat Erik zich richten op de juiste combinatie van IoT hardware, connectiviteit en software om RTI-management efficiënter en effectiever te maken. RTiOT is daarmee de onafhankelijke partner voor het creëren van jouw slimme ladingdragers. Naast zijn eigen bedrijf, zal Erik parttime de IoT consultancy rol op zich blijven nemen binnen Bexter.

 

Ook consultant Marcel van Krimpen start per 1 januari 2019 zijn eigen onderneming: M-ORE RTI control. Hij gaat de focus leggen op de optimalisatie van emballagebeheer processen in het geheel. Dit zorgt voor meer grip, minder risico’s, minder kosten en een efficiëntere bedrijfsvoering. Door de samenwerking met Bexter worden krachten gebundeld. Bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd en softwaretoepassing, zoals Avalanche en TrackOnline, komen nog beter tot hun recht.

 

Dat wij als springplank mogen dienen voor collega’s van het eerste uur is motiverend. Bovendien geloven wij in de kracht van samenwerking, op deze manier vergroten we de kans om succesvol te innoveren.