14 december 2017

Emballage themadag: The next step!

Digitalisering in emballagemanagement is een belangrijke troef. Maar, welke mogelijkheden geeft dat? Hoe kunt u de praktijk en ICT verbinden? Hoe krijgt u nieuwe inzichten en meer grip op uw emballage? Wat wel en wat niet?

Na een succesvolle eerste ‘themadag’ op 13 juni 2017 staan we aan de vooravond van het vervolg: The next step! Op 1 februari 2018 gaan wij u samen met Business Models Inc. en DAMEN Shipyards écht wakker schudden.


U wordt gelanceerd. Met ideeën, handvatten en oplossingen. Om het morgen beter te gaan doen!


Veelal krijgen wij de vraag: ‘Hoe doen anderen dat?’, ‘Wat is er allemaal mogelijk?’ en ‘Waarom zou ik?’. Juist op dit soort vragen geeft deze dag antwoord en hebben wij het programma samengesteld. Door het delen van kennis en best practices en ook de innovatieve en bovenal inspirerende break out sessies.

 

Moet u nú veranderen om een betere business te draaien? Autoriteiten in de sector reiken u in ieder geval de handvatten hiervoor aan. Uw collega’s presenteren ook wat zij reeds hebben gedaan. Niet vanaf slides, niet via video of een verhaal, maar in het echt. Concrete business cases. Aart Rupert, CIO van Damen Schipyards, trekt vervolgens nog een inspirerende parallel met zijn bedrijf en sector. U wordt gelanceerd. Met ideeën, handvatten en oplossingen gevoed door Michiel Hoogenboom en uzelf. Om het morgen beter te gaan doen!


 

 


Programma

12:30     Inloop en lunch

13:00     Opening door Business Models Inc, Keynote

13:45     Kennisdeling 

14:30     Pauze 

15:00     How to beat the market? Inspiratie door Aart Ruper 

15:30     Kennismaking integrale oplossingen 

16:30     Afsluiting* 

17:00     De 'het is net-werk-borrel' 

 

* Wij verklappen nog niets maar u gaat gegarandeerd met een grote glimlach op uw gezicht de borrel tegemoet...


Kortom; deze dag heeft een concreet en interactief karakter, met als doel kennis en informatie tussen verschillende branches te delen, inspiratie op te doen en actiepunten en handvatten te bieden aangaande emballage. Zo helder, dat u na deze dag direct aan de slag kunt gaan!


Doelgroep

De dag is bedoeld voor alle logistiek- en/of financieel managers en/of soortgelijke functies onder wiens verantwoordelijkheid emballage management valt. Ongeacht de branche. Voor diegene die nieuwsgierig is naar mogelijkheden, oplossingen, de praktijk, trends, ontwikkelingen en best practices!


Over de sprekers

Michiel Hoogenboom Strategy Designer | BUSINESS MODELS INC

Wanneer u de locatie en historie tot u heeft genomen zal Business Models Inc onder leiding van Michiel Hoogenboom u meenemen in de logistieke wereld waarin wij allen opereren, zoals zij dat zien. Wat staat er te gebeuren? Wat kunt u verwachten? Wat is al gaande en hoe gaat eenieder daarmee om? U zult versteld staan van wat dit al voor u op de (korte) termijn betekent en wellicht latent aanwezig is. Zweverig? Nee, totaal niet! 100% gebaseerd op uw informatie! Meer weten? Lees verder op de website van Business models Inc

 

Aart Rupert CIO | Damen Shipyards

How to beat the market?

Key note speaker en CIO van Damen Shipyards, neemt u mee in zijn ervaringen en uitdagingen op het gebied van Digitale transformatie. Hoe gaan de maritieme sector en een bedrijf dat wereldwijd actief is de digitale uitdagingen aan. Met de kernwoorden leerzaam, concreet en no nonsense komt u er achter welke lessons learned, do's en don'ts ook voor u van toepassing zijn.

 

Damen Shipyards is recent ook nog in de prijzen gevallen; Nederlandse Logistiek Prijs 2017.


Wij zijn ervan overtuigd dat u na deze dag direct aan de slag kunt gaan!

 

Schrijf u hieronder direct in. 

 

INSCHRIJVEN

Wij willen ervoor zorgen dat u na de themadag tenminste enkele handvatten heeft meegekregen aan de reden van uw bezoek. Daarom krijgt u na aanmelding nog enkele specifieke vragen voorgelegd.


Locatie

De emballage themadag vindt plaats op een inspirerende en unieke locatie. We zijn te gast op Fort Wierickerschans in Bodegraven. 

 

Kosten

Niet-leden                              €125,- (2 personen)

Leden van TLN en EVO          €95,-  (2 personen)


Graag tot 1 februari (of eerder)!

Wij kijken uit naar uw komst.


In samenwerking met:

  

evofenedex 

TLN

Beurtvaartadres

TransFollow

Y-our