04 september 2018

Emballagestroom: Efficiënt en transparant

Het dubbel boekhouden zoals we dat vandaag kennen, bestaat al sinds de 15e eeuw. We registreren vrijwel alle activa op de balans om de boeken sluitend te maken. Gek genoeg doen we dit nog lang niet altijd op het gebied van emballage. Wanneer men de boekhouding niet op orde heeft, lopen de financiële stromen niet efficiënt en wanneer de emballage niet geregistreerd is, zijn de logistieke processen verre van optimaal.

 

Procesoptimalisatie
Nu merken we dat de behoefte voor registratie steeds groter wordt vanuit de markt. Veel bedrijven maken al gebruik van onze Avalanche software om de emballage stromen inzichtelijk te krijgen. Nu is procesoptimalisatie binnen je eigen onderneming een goede eerste stap, maar wanneer jouw supply chain de zaken niet op orde heeft, blijven er oneffenheden binnen de emballage stromen. Dit zal vooral zijn met de transacties die je van -en naar de partijen stuurt die deze zaken niet op orde hebben.

 

Samen naar één oplossing
We voorzien onze Avalanche klanten in een oplossing voor hun emballageproces met hun keten. Samen met onze klanten hebben we hier aan gewerkt. Door de slimme oplossing van Avalanche door te sturen naar de andere partijen in de supply chain, krijgt iedere partij inzicht en zorgt dit voor een optimaler proces. Het doorsturen van deze slimme oplossing heeft geleid tot een nieuw product, TrackOnline. TrackOnline biedt inzicht voor de klanten van de Avalanche gebruikers. De klanten kunnen hier al hun transacties inzien en misschien wel net zo belangrijk; ze kunnen ook hun eigen stromen gaan registreren, waardoor iedereen meer inzicht krijgt en alle emballage stromen binnen de supply chain inzichtelijk worden.

 

Duidelijkheid en minder onnodige communicatie
Om deze problemen op te lossen hebben we een koppeling gemaakt tussen Avalanche en TrackOnline waardoor jouw klant nu ook zijn data realtime kan inzien. Het voordeel van TrackOnline is dat het in de cloud staat, dus men kan bij de emballage registratie, wanneer er een internetverbinding beschikbaar is. TrackOnline biedt voor bedrijven de mogelijkheid om structuur in de emballage stromen te brengen en daarnaast inzicht in alle transacties die ze ontvangen van hun leveranciers en klanten die Avalanche gebruiken. Avalanche gebruikers die nu al TrackOnline aanbieden aan hun eindklanten ervaren meer duidelijkheid en minder onnodige communicatie.

 

In de nabije toekomst, zullen TrackOnline gebruikers ook transacties van andere TrackOnline gebruikers kunnen inzien, waardoor de hele keten met elkaar is verbonden en alle stromen transparant worden. Ga direct zelf aan de slag met de gratis demo van TrackOnline voor 30 dagen en maak de processen in jouw bedrijf inzichtelijk.