07 december 2018

Terugblikken en vooruitkijken

Het jaar is weer voorbijgevlogen! We hebben een aantal mooie nieuwe projecten mogen opleveren in Nederland maar ook gaan ze de grens over. We hebben meer bedrijven inzicht kunnen geven in hun uitstaande saldo, efficiëntie doorgevoerd en de administratie naar een hoger niveau mogen tillen. Hier mogen wij best wel weer trots op zijn! 

 

    

Avalanche

Buiten het opleveren van projecten hebben we het afgelopen jaar natuurlijk ook weer hard gewerkt aan Avalanche. De stabiliteit van onze applicaties is op veel punten verbeterd, de integratie met TransFollow  heeft plaats gevonden, de hosting van meerdere klanten hebben we kunnen overnemen en is ondergebracht op Azure en de Avalanche app heeft, dankzij de vele feedback, een grote boost gekregen. Het werkproces van de app is vergemakkelijkt waardoor deze nu breder inzetbaar is, zoals voor het vervangen van scanners/computers bij de invoer van transacties.

 

Al met al weer een mooi jaar om op terug te kijken, waarbij we weer mooie ontwikkelingen hebben doorgemaakt en weer een hele hoop klanten hebben kunnen helpen met het verbeteren van hun administratie van RTI’s!

MediTracker

2018 het jaar waarin ziekenhuizen failliet gingen en veel ziekenhuizen financieel in de gevarenzone bevinden. Tegen schijnbare trend in heeft Bexter definitief zijn plaats in de zorg ingenomen met de track en trace applicatie MediTracker. 2018 een jaar waarin MediTracker wederom groeit.

 

Afgelopen jaar zijn belangrijke verbeteringen in MediTracker doorgevoerd die het product toekomstbestendig houden. MediTracker is nu volledig cloud based en kan onder andere op  telefoons en tablets worden ingezet.  We kunnen sneller ontwikkelen en eenvoudiger updaten wat snellere implementaties mogelijk maakt en zorgt voor meer tevreden klanten. Met onze partners CoperniCare, Intellifi en Van Straten Medical hebben we verschillende innovatieve producten in de markt gezet, zoals gestandaardiseerde koppelingen met EPD- (Elektronische Patiëntendossier) en ERP-systemen (Enterprice Resource Planning), automatische scanoplossingen en de reparatiemodule.

 

Als we vooruitkijken dan zien wij dat de mobiele applicatie MediTracker te gebruiken zal zijn in de OK. De applicatie zal gebruikt worden om het aantal instrumentatrium te tellen en registreren. Ook wordt MediTracker in 2019 ingezet voor het volgen en beheren van medisch technische apparatuur. In 2019 vervolgt MediTracker zijn reis om de zorg beter te maken!

 

TrackOnline

In 2018 heeft TrackOnline nieuwe klanten weten aan te trekken, waarvan bijna de helft via onze online kanalen zijn binnen gekomen, dit komt door onze nieuwe strategie waarbij ook een nieuwe site hoort. Een enorme stap binnen e-commerce voor Bexter als software leverancier! Ons hoogtepunt van 2018 is de betrokkenheid van klanten en de feedback die zij leveren wanneer wij met nieuwe functionaliteiten komen. Samen met hen zorgen wij voor het beste product om ladingdragers te volgen. Zo hebben wij onze documentatie voor klanten en externe developers sterk verbeterd door een support website neer te zetten. Daarnaast hebben we samen met klanten een nieuw transactiescherm met verbeterde functionaliteiten gemaakt. Op gebied van unieke emballage tracking was 2018 een geweldig jaar. Onze IoT proof of concepts slaan aan binnen de markt, waarbij we unieke emballage volgen op GPS en temperatuur. Deze maand nog breiden we dit aanbod uit met het gebruik van RFID in TrackOnline!

 

Voor 2019 gaan wij ons meer focussen het creëren van een community rondom TrackOnline. Ook zullen we naast het maken van functionaliteit ook meer blogs en videocontent delen over onderwerpen met betrekking tot emballagebeheer. Wij hebben er zin in!

 

 

Heb je vragen over één van onze producten of over Bexter? Schroom dan niet en neem contact met ons op, wij beantwoorden ze graag.