06 juni 2018

Een kijkje in de keuken bij Mandersloot

   

De afgelopen jaren is Mandersloot sterk gegroeid. Die toename in chauffeurs, wagens en transporten heeft hun de nodige uitdagingen opgeleverd op het gebied van transport – en fleet management en op de planning. Hun IT-systemen, maar ook de manier van werken kon deze groei niet bijbenen.

 

Ben je nieuwsgierig naar hoe zij dat hebben opgelost?

 

Kom dan donderdag 21 juni bij Mandersloot op bezoek. Ze zetten die middag de deuren in Scherpenzeel open om een kijkje in de keuken te geven. Ze vertellen je dan graag over hoe zij met hun groei zijn omgegaan en wat de ambities voor de toekomst zijn. Ze gaan ook in op hoe zij hun systemen en processen hebben verbeterd. En met wie, want dat hebben ze niet alleen gedaan. Hun partners Rainbow, Transics, ORTEC en natuurlijk wij, Bexter, praten je daar zelf ook over bij.

 

We hebben ook een speciale gast: Robbert Janssen van TNO, specialist op het gebied van duurzaamheid en transport, neemt ons mee in de wereld van platooning.

 

Uiteraard wordt gezorgd voor de nodige natjes en droogjes en is er ruim de tijd om tijdens de lunch en de borrel met elkaar bij te praten.

 

Wij zie je graag 21 juni in Scherpenzeel. Je kan je hier aanmelden

 

Voor vragen kun je contact opnemen met ORTEC / Martijn

Graat via telefoonnummer 088 678 3265 of per e-mail: martijn.graat@ortec.com