TrackOnline

TrackOnline maakt het mogelijk om via de cloud, plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Via een internetverbinding kunt u altijd en overal bij uw gegevens. Waar en wanneer u maar wilt, heeft u inzicht in de beschikbaarheid, stromen en activiteiten binnen uw emballage pool. U benadert uw informatie vanaf uw desktop, browser, tablet of smartphone - altijd en overal.

Waarom TrackOnline?

TrackOnline zal op termijn dezelfde functionaliteit bieden als de huidige ladingdrager management applicatie Avalanche. Het platform TrackOnline is volledig gebaseerd op een Azure Cloud Service. Na aanmelding van TrackOnline, start u direct met gebruik. U hoeft geen server hardware aan te kopen of een specifieke omgeving in een datacenter in te richten.

Voordelen

Deze oplossing geeft extra bewegingsvrijheid en 24/7 de mogelijkheid tot het monitoren van en ingrijpen in uw bedrijfsprocessen, waar u zich ook bevindt. TrackOnline is bovendien zeer geschikt voor Internet of Things (IoT), waarmee je ook unieke items met onder andere GPS kan volgen. 

Ga naar de productpagina

 

Gebruiksvoorwaarden TrackOnline

Meer weten over TrackOnline?

Neem contact op met Tom Klein. Verantwoordelijk voor deze oplossing.