Over ons

Wij zijn Bexter

Iedere dag opnieuw zijn wij gedreven door onze missie: het realiseren van grip op kritische productstromen.

Onze wereldwijd opererende klanten weten hierdoor altijd waar ladingdragers of individuele producten zijn en, indien gewenst, in welke conditie die zich bevinden.

Hoe we werken

We ontwikkelen softwaretoepassingen. Dat doen we in samenwerking met onze klanten en partners. Door onze eigen praktijkervaring te combineren met gedeelde ervaringen uit de verschillende sectoren, lukt het om toepassingen te ontwikkelen die onze klanten verder helpen. Vandaag en ver in de toekomst. We werken met een puur praktische insteek en we zijn perfectionistisch. Toonaangevende bedrijven uit verschillende sectoren vertrouwen op Bexter.

Ons team

Bexter heeft een platte organisatie en bestaat uit een team van nuchtere specialisten. Door onze kennis op een pragmatische manier te bundelen en samen te werken, bereiken we de beste resultaten.

Voor wie

Voor ieder bedrijf waar kritische productstromen lopen, creëren wij toepassingen. Onze klanten opereren dan ook in verschillende sectoren en wereldwijd. Pooling, healthcare, automotive, sierteelt, retail en luchtvaart. We creëren oplossingen voor bijvoorbeeld de tracing van gevoelige medische instrumenten en apparatuur. Maar ook voor de zorgvuldig geregisseerde aanvoer van verse vis uit de Beringzee. Of voor het monitoren van gekoelde opslag in afgelegen gebieden. En natuurlijk voor ladingdragers en voorraadbeheer. Om er een paar te noemen.

Het Bexter DNA

De mensen van Bexter staan met beide benen op de grond en dicht bij onze klanten. We bieden kwaliteit, we zijn helder in wat we doen en we leveren wat we beloven. Altijd op een persoonlijke en betrokken manier. En met de drive om efficiëntie, effectiviteit en besparing waar te maken voor onze klanten en partners. Zo zitten we in elkaar. 

Op de kaart

Contactgegevens