Bexter

Van zolderkamer tot marktleider

Iedere dag opnieuw zijn wij gedreven door onze missie: het realiseren van grip op kritische productstromen.

Onze wereldwijd opererende klanten weten hierdoor altijd waar ladingdragers of individuele producten zijn en, indien gewenst, in welke conditie deze zich bevinden.

Klanten

Voor ieder bedrijf waar kritische productstromen lopen, creëren wij toepassingen. Onze klanten opereren dan ook in verschillende sectoren en wereldwijd. Pooling, automotive, sierteelt, retail en luchtvaart. Met onze softwaretoepassingen kunnen onze klanten bijvoorbeeld bijhouden wie de Deense karren met bloemen heeft of de voorraden beheren. Zo weten onze klanten altijd waar hun ladingdragers of individuele producten zijn en, indien gewenst, in welke conditie deze zich bevinden. In één systeem zien onze klanten waar hun emballage is. Bekijk hier onze klanten.

Werkwijze

Samen met onze klanten en partners ontwikkelen wij softwaretoepassingen. Onze jarenlange praktijkervaring combineren wij met ervaringen uit verschillende sectoren. Zo lukt het om toepassingen te ontwikkelen die onze klanten verder helpen. Vandaag en in de toekomst. We zijn perfectionistisch en werken met een praktische insteek.

Ons team

Wij zijn Bexter, een platte organisatie met een team van nuchtere specialisten. Onze kennis wordt op een pragmatische manier gebundeld en door samen te werken, worden de beste resultaten bereikt.

Met beide benen op de grond staan we dicht bij onze klanten. Wij bieden kwaliteit, zijn transparant en leveren wat wordt beloofd. Altijd op een persoonlijke en betrokken manier. Bexter heeft de drive om efficiëntie, effectiviteit en besparing waar te maken. Wij hebben het Bexter DNA, zo zitten we in elkaar. Bexter maakt werk van Duurzame Inzetbaarheid. Aandacht voor Talent Ontwikkeling en Human Capital wordt mede mogelijk gemaakt door de ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid.

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent! Wij zijn een platte organisatie met zelforganiserende teams en een collegiale en informele werksfeer. Bekijk hier onze vacatures.