Bexter

Een succesvol implementatietraject bij Coloríginz

"Waar krijg je energie van?" Was een vraag tijdens mijn sollicitatiegesprek acht maanden geleden. Mijn antwoord was het doorgronden van processen en het meewerken aan verandering binnen een organisatie. Tijdens implementaties van TrackOnline komen beide aspecten aan bod en in mijn blog vertel ik graag over de succesvolle implementatie van onze sierteeltklant Coloríginz.

Lees meer

Goede voornemens: emballage op orde!

Voor het nieuwe jaar worden veelal goede voornemens gesteld. Je stelt ze op om voor jezelf doelen te stellen en het nieuwe jaar fris te beginnen. Van gezonder eten en afvallen tot stoppen met roken. Organisaties stellen geen goede voornemens op, maar doelen. Van meer conversie in een jaar tot de klantbinding verhogen en groeien in personeelsaantallen. Met de organisatiedoelen in het achterhoofd stellen we vijf goede voornemens op voor 2021. Welke ga jij volhouden dit jaar?

Lees meer

Even voorstellen: UX/UI designer Pol

Pol de Visser is een oude bekende van Bexter. Hij heeft zijn stage bij Bexter gedaan en is aansluitend parttime gaan werken bij het development team. Nu gaat hij aan de slag als UX/UI designer. Hieronder stelt Pol zich voor.

Lees meer

Internet of things: hoe kan je dat gebruiken in TrackOnline?

Internet of Things (IoT), het past perfect in het rijtje met ‘buzz-woorden’, zoals blockchain, artificiële intelligentie (AI) en digitalisering. In deze blog wil ik je kort meenemen in waarom IoT bij dit rijtje past en welke toepassingen het heeft binnen de logistiek/keten van een organisatie en met TrackOnline.

Lees meer

Van traditioneel kantoor naar een after-corona ontmoetingsplek

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan software engineer Jeffrey. Hij schrijft over de transitie van een traditioneel kantoor naar een ontmoetingsplek na corona.

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe accountmanager Ken

Het Bexter (sales) team groeit! Ken is 16 november begonnen als accountmanager bij Bexter. Lees hier wie Ken is en wat zijn werkzaamheden zijn.

Lees meer

Smart industry, was vroeger alles beter?

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze commercieel directeur Toon de Jong. Hij schrijft over Smart Industry, ook wel Industry 4.0 genoemd.

Lees meer

Wie wil er nog koffie?

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze data scientist Roelien. Zij schrijft over haar visie op de corona periode en hoe ze het mist om koffie te halen en te drinken met collega's. Lees hier meer

Lees meer

Het testen van software: hoe gaat dat in zijn werk?

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Deze week is het de beurt aan onze software tester Petra. Zij schrijft over het testen van software en hoe dat in zijn werk gaat.

Lees meer