Bexter

Smart industry, was vroeger alles beter?

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze commercieel directeur Toon de Jong. Hij schrijft over Smart Industry, ook wel Industry 4.0 genoemd.

Lees meer

Wie wil er nog koffie?

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze data scientist Roelien. Zij schrijft over haar visie op de corona periode en hoe ze het mist om koffie te halen en te drinken met collega's. Lees hier meer

Lees meer

Het testen van software: hoe gaat dat in zijn werk?

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Deze week is het de beurt aan onze software tester Petra. Zij schrijft over het testen van software en hoe dat in zijn werk gaat.

Lees meer

Even voorstellen: software engineer Dylan

Dylan is terug van weg geweest! Per 1 september is deze oud collega weer terug bij Bexter. Je leest hier wie Dylan is en wat hij gaat doen bij Bexter.

Lees meer

Persbericht: Digitaal samenwerken in de bakkersbranche

Met steeds strengere eisen voor voedselveiligheid en duurzaamheid, ontkomt de bakkersindustrie er niet aan om de bedrijfsprocessen nog verder te automatiseren en digitaliseren. Bakkerij de Paauw zet met TrackOnline de volgende stap naar digitalisering om tijd te besparen, minder fouten te maken en haar emballage nog duurzamer in te zetten.

Lees meer

Coronamoeheid, doorpakken en vooruitkijken bij Bexter

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze marketeer Annoeska. Zij schrijft over coronamoeheid en hoe we bij Bexter aan het doorpakken en vooruitkijken zijn.

Lees meer

Geef jouw relaties real-time inzicht in de onderlinge administratie

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze TrackOnline consultant Reinout. Hij schrijft over hoe huidige TrackOnline gebruikers TrackOnline CONNECT inzetten en van welke voordelen zij en hun relaties profiteren.  

Lees meer

Hoe co-creatie en onze rethinking business logic benadering leidt tot innovatie in TrackOnline

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Kevin. Hij schrijft over co-creatie en het concept rethinking business logic en legt uit hoe Bexter dit toepast.

Lees meer

Wereldmilieudag: emballage oneindig blijven benutten

Vandaag is het Wereldmilieudag. Bij Bexter is duurzaamheid een belangrijk thema binnen ons bedrijf. Ons product TrackOnline is ontwikkeld vanuit het oogpunt op kostenbesparing en duurzaamheid. We uiten dit niet vaak (genoeg) en Wereldmilieudag is een goed moment om ons bewustzijn van het milieu en duurzaam ondernemen te verbeteren en hoe we dit bij Bexter toepassen.

Lees meer