Bexter

Even voorstellen: internationale accountmanager Peter

Deze maand kreeg Bexter er niet één maar twee nieuwe werknemers bij. Peter en Serge zijn in juni begonnen als internationale accountmanager. In deze blog stelt Peter zich voor.

Lees meer

Even voorstellen: internationale accountmanager Serge

Serge is samen met Peter in juni begonnen als internationale accountmanager. Hieronder stelt Serge zichzelf voor.

Lees meer

Functies en (API) koppelingen in TrackOnline

Wat is het verschil en waar kun je op rekenen bij een overstap van Avalanche naar TrackOnline? Welke functies en koppelingen zijn beschikbaar in TrackOnline en welke worden nog ontwikkeld? Lees het hier.

Lees meer

Bexter en 'groen denken'

Elke maand schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan office manager Wendelien Stallinga. Ze schrijft over Bexter zich bezighoudt met duurzaamheid en ‘groen’ denken.

Lees meer

Ommetjes door TrackOnline

Elke maand schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen van wat er speelt bij de klant en trends in de markt, tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan QA engineer Jung. Jung schrijft over fysieke haar fysieke ommetjes en digitale ommetjes in TrackOnline.

Lees meer

Even voorstellen: business consultant Arezo

In maart kreeg Bexter er twee nieuwe werknemers bij! Arezo is begonnen als business consultant voor TrackOnline. Lees hier wie Arezo is en wat ze precies gaat doen.

Lees meer

Een succesvol implementatietraject bij Coloríginz

"Waar krijg je energie van?" Was een vraag tijdens mijn sollicitatiegesprek acht maanden geleden. Mijn antwoord was het doorgronden van processen en het meewerken aan verandering binnen een organisatie. Tijdens implementaties van TrackOnline komen beide aspecten aan bod en in mijn blog vertel ik graag over de succesvolle implementatie van onze sierteeltklant Coloríginz.

Lees meer

Goede voornemens: emballage op orde!

Voor het nieuwe jaar worden veelal goede voornemens gesteld. Je stelt ze op om voor jezelf doelen te stellen en het nieuwe jaar fris te beginnen. Van gezonder eten en afvallen tot stoppen met roken. Organisaties stellen geen goede voornemens op, maar doelen. Van meer conversie in een jaar tot de klantbinding verhogen en groeien in personeelsaantallen. Met de organisatiedoelen in het achterhoofd stellen we vijf goede voornemens op voor 2021. Welke ga jij volhouden dit jaar?

Lees meer

Even voorstellen: UX/UI designer Pol

Pol de Visser is een oude bekende van Bexter. Hij heeft zijn stage bij Bexter gedaan en is aansluitend parttime gaan werken bij het development team. Nu gaat hij aan de slag als UX/UI designer. Hieronder stelt Pol zich voor.

Lees meer