Bexter

HR Manager in zelforganiserende teams bij Bexter

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Nienke, onze HR-manager. In haar blog neemt zij je mee in haarrol als HR manager binnen een zelforganiserende scale-up.

Lees meer

Kennisdelen: Microsoft Ignite | The Tour 2019

Wij bij Bexter zijn een leergierige bende (lees: nieuwsgierige Aagjes). Om te blijven leren en ontwikkelen, volgen wij cursussen, doen we een opleiding en/of bezoeken wij beurzen en congressen. Zo blijven we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Lees meer

Frustratie: plastic verpakkingen

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week neemt Toon je mee in de frustratie van plasticverpakkingen.

Lees meer

Stop met het gebruik van Internet Explorer!

Sinds 2015 biedt Microsoft geen ondersteuning meer voor oudere versies van Internet Explorer. Veel mensen gebruiken nog een oudere versie van Internet Explorer uit gewoonte, of omdat het nodig is om bepaalde oudere systemen te gebruiken. Hier komen echter wel veiligheidsrisico’s bij kijken!

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe online marketeer

Bexter zit zogezegd in de lift, want wij blijven groeien. Onze laatste aanwinst voegt zich bij de afdeling marketing. In februari is Mandy begonnen, wat haar rol gaat zijn binnen Bexter, lees je hier.

Lees meer

Bexter: Een zelfsturende organisatie deel 1

In een aantal blogs neem ik je mee in de reis die wij hebben afgelegd in onze bedrijfscultuur. We delen graag onze ervaringen met onze zelforganiserende organisatie cultuur en het groeien als organisatie. In dit eerste deel een korte introductie met een aantal belangrijke punten die we hebben meegemaakt.

Lees meer

Even voorstellen… onze nieuwe stagiaires

Bexter groeit! Begin februari zijn Pol en Jim hun stage begonnen bij Bexter. Wat gaan zij doen bij Bexter? Lees het hier en leer onze nieuwste stagiares kennen.

Lees meer

Ontzorg de Zorg: integrale track & trace

Drie dagen, twee samenwerkende organisaties en één locatie voor actuele informatie over zichtbare innovatie en inspiratie op het gebied van digitaal gedreven zorg. Waar dit allemaal plaatsvond? Op de Zorg & ICT beurs, afgelopen 12, 13 & 14 maart.

Lees meer

Data, data en nog eens data

Verkrijgen van bruikbare informatie uit de datahooiberg. Je kunt er niet meer omheen. Elke dag wordt er over de hele wereld een enorme hoeveelheid aan data gegenereerd en dit groeit nog altijd exponentieel.

Lees meer