Bexter

Internet of things: hoe kan je dat gebruiken in TrackOnline?

Internet of Things (IoT), het past perfect in het rijtje met ‘buzz-woorden’, zoals blockchain, artificiële intelligentie (AI) en digitalisering. In deze blog wil ik je kort meenemen in waarom IoT bij dit rijtje past en welke toepassingen het heeft binnen de logistiek/keten van een organisatie en met TrackOnline.

Lees meer

Van traditioneel kantoor naar een after-corona ontmoetingsplek

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan software engineer Jeffrey. Hij schrijft over de transitie van een traditioneel kantoor naar een ontmoetingsplek na corona.

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe accountmanager Ken

Het Bexter (sales) team groeit! Ken is 16 november begonnen als accountmanager bij Bexter. Lees hier wie Ken is en wat zijn werkzaamheden zijn.

Lees meer

Smart industry, was vroeger alles beter?

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze commercieel directeur Toon de Jong. Hij schrijft over Smart Industry, ook wel Industry 4.0 genoemd.

Lees meer

Wie wil er nog koffie?

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze data scientist Roelien. Zij schrijft over haar visie op de corona periode en hoe ze het mist om koffie te halen en te drinken met collega's. Lees hier meer

Lees meer

Het testen van software: hoe gaat dat in zijn werk?

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Deze week is het de beurt aan onze software tester Petra. Zij schrijft over het testen van software en hoe dat in zijn werk gaat.

Lees meer

Even voorstellen: software engineer Dylan

Dylan is terug van weg geweest! Per 1 september is deze oud collega weer terug bij Bexter. Je leest hier wie Dylan is en wat hij gaat doen bij Bexter.

Lees meer

Persbericht: Digitaal samenwerken in de bakkersbranche

Met steeds strengere eisen voor voedselveiligheid en duurzaamheid, ontkomt de bakkersindustrie er niet aan om de bedrijfsprocessen nog verder te automatiseren en digitaliseren. Bakkerij de Paauw zet met TrackOnline de volgende stap naar digitalisering om tijd te besparen, minder fouten te maken en haar emballage nog duurzamer in te zetten.

Lees meer

Coronamoeheid, doorpakken en vooruitkijken bij Bexter

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze marketeer Annoeska. Zij schrijft over coronamoeheid en hoe we bij Bexter aan het doorpakken en vooruitkijken zijn.

Lees meer