Bexter

Persbericht: Digitaal samenwerken in de bakkersbranche

Met steeds strengere eisen voor voedselveiligheid en duurzaamheid, ontkomt de bakkersindustrie er niet aan om de bedrijfsprocessen nog verder te automatiseren en digitaliseren. Bakkerij de Paauw zet met TrackOnline de volgende stap naar digitalisering om tijd te besparen, minder fouten te maken en haar emballage nog duurzamer in te zetten.

Lees meer

Coronamoeheid, doorpakken en vooruitkijken bij Bexter

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze marketeer Annoeska. Zij schrijft over coronamoeheid en hoe we bij Bexter aan het doorpakken en vooruitkijken zijn.

Lees meer

Geef jouw relaties real-time inzicht in de onderlinge administratie

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze TrackOnline consultant Reinout. Hij schrijft over hoe huidige TrackOnline gebruikers TrackOnline CONNECT inzetten en van welke voordelen zij en hun relaties profiteren.  

Lees meer

Hoe co-creatie en onze rethinking business logic benadering leidt tot innovatie in TrackOnline

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Kevin. Hij schrijft over co-creatie en het concept rethinking business logic en legt uit hoe Bexter dit toepast.

Lees meer

Wereldmilieudag: emballage oneindig blijven benutten

Vandaag is het Wereldmilieudag. Bij Bexter is duurzaamheid een belangrijk thema binnen ons bedrijf. Ons product TrackOnline is ontwikkeld vanuit het oogpunt op kostenbesparing en duurzaamheid. We uiten dit niet vaak (genoeg) en Wereldmilieudag is een goed moment om ons bewustzijn van het milieu en duurzaam ondernemen te verbeteren en hoe we dit bij Bexter toepassen.

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe frontend developer

Bexter mag alweer een nieuwe werknemer verwelkomen! Oscar is medio mei bij Bexter begonnen. Wie hij is en wat hij gaat doen lees je hier.

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe business consultant

Onze nieuwe werknemer Ben is per 1 mei begonnen bij Bexter als business consultant. Ben is aangenomen tijdens de coronacrisis en dat was voor ons een bijzonder sollicitatieproces. Je leest hier wie Ben is en wat hij gaat doen.

Lees meer

Samen staan we sterk: #DASLIEF initiatieven

In deze tijd ontstaan veel initiatieven en de saamhorigheid is groot. SIRE roept dan ook iedereen op om mee te doen met deze initiatieven en ze aan te duiden met #DASLIEF. Een aantal van de initiatieven die deze tijd zijn ontstaan hebben wij op een rij gezet, om deze een boost te geven én om onze klanten te steunen.

Lees meer

Coronavirus: hoe gaan wij ermee om bij Bexter

Bij Bexter staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop. Om onze medewerkers, onze klanten en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19), treffen we een aantal extra maatregelen. Graag informeren we je over wat je van ons de komende tijd kan verwachten.

Lees meer