Bexter

Life cycle management. Life wat?!

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Danny. Hij legt je het een en ander uit over life cycle management.

Lees meer

Softwaregebruik bij bedrijven in Nederland neemt toe

Internationaal lopen Nederlandse instellingen en bedrijven voor op het gebruik van software, zo stelt het ING Economisch Bureau. Dit komt door de digitalisering die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden. Door de digitalisering is de kapitaalwaarde van software en databases bij bedrijven en overheid gestegen.

Lees meer

In virtual reality kan je geen bier drinken: Verslag Digital Marketing Live!

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Mandy.

Lees meer

Waar is mijn emballage?

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Rob.

Lees meer

Nizette's reis door Cuba

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Nizette. Zij vertelt over haar ervaringen gedurende haar sabbatical.

Lees meer

Backlogbeheer voor het MediTracker team

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze Jolinda. Zij vertelt over haar werkzaamheden als backlogbeheerder.

Lees meer

Samenvatting tweede ronde tafel sessie track & trace

Recentelijk werd de tweede ronde tafel sessie track & trace in ziekenhuizen georganiseerd, het vervolg op de ronde tafel sessie in februari. Het UMC Utrecht heeft in een Experience Center met verschillende technieken locatieservices tot op kamerniveau ingericht.

Lees meer

Even voorstellen... nieuwe support medewerkster

Bexter groeit! Begin mei is Cynthia begonnen bij Bexter. Wat gaat zij doen bij Bexter? Lees het hier en leer onze nieuwste aanwinst kennen.

Lees meer

Hoe we proactief klantrelaties optimaliseren

Onze laatste aanwinst in het team is Yves du Bois. Als CRR is hij de verbindende factor tussen de klant en Bexter. Wat doet een CRR precies? En welk voordeel heeft dit voor onze klanten? Yves legt het in dit artikel uit.

Lees meer