Bexter

Terugblik op ICT & Logistiek 2019

Afgelopen week stonden we op ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Drie dagen op een beurs waar we nieuwe mensen ontmoetten, trends en ontwikkelingen in de markt zagen, demo’s gaven en onze huidige klanten spraken. 

Lees meer

Persbericht: Quattro Plant gaat over van Avalanche naar TrackOnline

Peter van Gijlswijk van Quattro Plant en Rob Heshusius van Bexter, hebben vrijdag 8 november tijdens de Trade Fair Aalsmeer het contract getekend voor de overstap van Avalanche naar TrackOnline. Hiermee zet Quattro Plant de stap naar digitaal samenwerken.

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe front-end developer Alexander

Bexter groeit! Alexander begon begin oktober bij Bexter. Wat gaat hij doen bij Bexter? Lees het hier en maak kennis met onze nieuwste aanwinst.

Lees meer

Een dag in het leven van een Softwaretester

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Petra. Zij neemt je mee in haar dag als softwaretester.

Lees meer

De Avalanche App: leven na Windows CE

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Deze week is het de beurt aan Sebastiaan. Hij gaat aan de slag met het vraagstuk: Is er leven na Windows CE?

Lees meer

Bexter aanwezig op de ICT & Logistiek Beurs

De ICT & Logistiek beurs 2019 vindt dit jaar plaats op 5, 6 en 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht. En wij zullen daar weer staan met een stand. 

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe front-end developer

Bexter groeit! Begin september is Jung begonnen bij Bexter. Wat gaat zij doen bij Bexter? Lees het hier en leer onze nieuwste aanwinst kennen.

Lees meer

Persbericht: Bexter lanceert TrackOnline CONNECT

Op donderdag 5 september jl. organiseerde Bexter het eerste Bexter Relatie Event met als thema ‘Digitaal Samenwerken’. Hier werd de nieuwste functionaliteit van TrackOnline gepresenteerd; TrackOnline CONNECT.

Lees meer

Terugblik: Bexter Relatie Event

Afgelopen donderdag (5 september) organiseerden wij het eerste Bexter Relatie Event in het Louwman Museum in Den Haag. Hier brachten we onze klanten en relaties samen, om ze met elkaar te verbinden. Een evenement waar bezoekers werden bijgepraat door onze klant Contraload en onze relatie Beurtvaartadres.

Lees meer