Bexter

Nizette's reis door Cuba

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Nizette. Zij vertelt over haar ervaringen gedurende haar sabbatical.

Lees meer

Backlogbeheer voor het MediTracker team

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze Jolinda. Zij vertelt over haar werkzaamheden als backlogbeheerder.

Lees meer

Samenvatting tweede ronde tafel sessie track & trace

Recentelijk werd de tweede ronde tafel sessie track & trace in ziekenhuizen georganiseerd, het vervolg op de ronde tafel sessie in februari. Het UMC Utrecht heeft in een Experience Center met verschillende technieken locatieservices tot op kamerniveau ingericht.

Lees meer

Even voorstellen... nieuwe support medewerkster

Bexter groeit! Begin mei is Cynthia begonnen bij Bexter. Wat gaat zij doen bij Bexter? Lees het hier en leer onze nieuwste aanwinst kennen.

Lees meer

Hoe we proactief klantrelaties optimaliseren

Onze laatste aanwinst in het team is Yves du Bois. Als CRR is hij de verbindende factor tussen de klant en Bexter. Wat doet een CRR precies? En welk voordeel heeft dit voor onze klanten? Yves legt het in dit artikel uit.

Lees meer

De kracht van ongewone teams: connect to succeed

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze stagiair Pol. Hij vertelt over zijn ervaring op de Dutch Hacking Health Amsterdam.

Lees meer

Toekomst voorspellen met (geanalyseerde) data

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week beschrijft onze stagiair Jim de bewustwording van onderliggende verspillingen door het verzamelen en analyseren van data.

Lees meer

Real time inzicht in medische hulpmiddelen

Recentelijk hebben we in het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) MediTracker als onderdeel van een vooronderzoek geïmplementeerd in het Experience Center. MediTracker is een integraal volgsysteem voor medische instrumenten, voorraadartikelen en apparatuur. Maar hoe zet je als ziekenhuis of zorginstelling de eerste stap? Door het te doen en te testen.

Lees meer

HR Manager in zelforganiserende teams bij Bexter

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Nienke, onze HR-manager. In haar blog neemt zij je mee in haarrol als HR manager binnen een zelforganiserende scale-up.

Lees meer