Bexter

Emballage beheer makkelijk en snel op je mobiel

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Deze week is het de beurt aan Hugo. Hij schrijft over zijn visie op mobiele apps.

Lees meer

OnBrand 2019: Met data alleen redden we het niet

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Eline, onze marketeer. Zij schrijft over OnBrand, het branding evenement voor marketing- en creatieve professionals.

Lees meer

Persbericht: MediTracker overgenomen door CoperniCare

Bexter en CoperniCare maken bekend dat ze een overeenstemming hebben bereikt over de overname van MediTracker. Per 1 november heeft CoperniCare MediTracker overgenomen.

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe Business Consultant

Bexter groeit! Begin september is Chester begonnen bij Bexter. Wat gaat hij doen bij Bexter? Lees het hier en leer onze nieuwste aanwinst kennen.

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe Junior Consultant

Bexter groeit! Begin november is Reinout begonnen bij Bexter. Wat gaat hij doen bij Bexter? Lees het hier en leer onze nieuwste aanwinst kennen.

Lees meer

Terugblik op ICT & Logistiek 2019

Afgelopen week stonden we op ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Drie dagen op een beurs waar we nieuwe mensen ontmoetten, trends en ontwikkelingen in de markt zagen, demo’s gaven en onze huidige klanten spraken. 

Lees meer

Persbericht: Quattro Plant gaat over van Avalanche naar TrackOnline

Peter van Gijlswijk van Quattro Plant en Rob Heshusius van Bexter, hebben vrijdag 8 november tijdens de Trade Fair Aalsmeer het contract getekend voor de overstap van Avalanche naar TrackOnline. Hiermee zet Quattro Plant de stap naar digitaal samenwerken.

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe front-end developer Alexander

Bexter groeit! Alexander begon begin oktober bij Bexter. Wat gaat hij doen bij Bexter? Lees het hier en maak kennis met onze nieuwste aanwinst.

Lees meer

Een dag in het leven van een Softwaretester

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Petra. Zij neemt je mee in haar dag als softwaretester.

Lees meer