Bexter

Even voorstellen: onze nieuwe business consultant

Onze nieuwe werknemer Ben is per 1 mei begonnen bij Bexter als business consultant. Ben is aangenomen tijdens de coronacrisis en dat was voor ons een bijzonder sollicitatieproces. Je leest hier wie Ben is en wat hij gaat doen.

Lees meer

Samen staan we sterk: #DASLIEF initiatieven

In deze tijd ontstaan veel initiatieven en de saamhorigheid is groot. SIRE roept dan ook iedereen op om mee te doen met deze initiatieven en ze aan te duiden met #DASLIEF. Een aantal van de initiatieven die deze tijd zijn ontstaan hebben wij op een rij gezet, om deze een boost te geven én om onze klanten te steunen.

Lees meer

Coronavirus: hoe gaan wij ermee om bij Bexter

Bij Bexter staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop. Om onze medewerkers, onze klanten en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19), treffen we een aantal extra maatregelen. Graag informeren we je over wat je van ons de komende tijd kan verwachten.

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe frontend developer

Casper begon in september 2019 bij Bexter als backend developer en is ondertussen overgeschakeld naar frontend developer. Je leest zijn verhaal hier.

Lees meer

Bexter in de VS!

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Chester vertelt deze week over zijn zakenreis naar de Verenigde Staten.

Lees meer

Overstap van Avalanche naar TrackOnline: hoe werkt dat?

Eerder schreven we  over het proces om over te stappen van Avalanche naar TrackOnline. Het overstapproces bestaat in feite uit drie stappen: een introductie van TrackOnline, het opruimen en overzetten van de database van Avalanche en een training van TrackOnline. In dit artikel beschrijven we de stappen van het migratieproces gedetailleerder.

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe stagiair Jules

We geven een warm welkom aan een nieuwe stagiair in ons team. Jules komt uit Frankrijk en zal aan verschillende projecten werken bij Bexter. Je leest hier alles over hem.

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe Junior Marketeer

We beginnen 2020 goed met een nieuwe medewerker! Lees hier wat Annoeska gaat doen bij Bexter en leer onze nieuwe aanwinst kennen!

Lees meer

Eén waarheid met één emballage registratie platform

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Diemer. Hij vertelt over hoe het luisteren naar onze klanten heeft geleid tot een nieuwe functionaliteit binnen TrackOnline.

Lees meer