Bexter

5 september: Bexter relatie event

Op donderdag 5 september aanstaande, organiseren wij ons eerste ‘Bexter relatie event’. We stellen je graag op de hoogte van de huidige mogelijkheden en de roadmap van ons product TrackOnline.

Lees meer

Klant in beeld: Stichting Combister

Regelmatig gaan wij met een aantal collega’s langs bij onze klant om te zien hoe onze producten worden gebruikt in de praktijk en zo leren we onze klant nog beter kennen. Een aantal weken geleden waren we op bezoek bij de Centrale Sterilisatie Afdeling van Stichting Combister.

Lees meer

Life cycle management. Life wat?!

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Danny. Hij legt je het een en ander uit over life cycle management.

Lees meer

Softwaregebruik bij bedrijven in Nederland neemt toe

Internationaal lopen Nederlandse instellingen en bedrijven voor op het gebruik van software, zo stelt het ING Economisch Bureau. Dit komt door de digitalisering die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden. Door de digitalisering is de kapitaalwaarde van software en databases bij bedrijven en overheid gestegen.

Lees meer

In virtual reality kan je geen bier drinken: Verslag Digital Marketing Live!

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Mandy.

Lees meer

Waar is mijn emballage?

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Rob.

Lees meer

Nizette's reis door Cuba

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Nizette. Zij vertelt over haar ervaringen gedurende haar sabbatical.

Lees meer

Backlogbeheer voor het MediTracker team

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze Jolinda. Zij vertelt over haar werkzaamheden als backlogbeheerder.

Lees meer

Samenvatting tweede ronde tafel sessie track & trace

Recentelijk werd de tweede ronde tafel sessie track & trace in ziekenhuizen georganiseerd, het vervolg op de ronde tafel sessie in februari. Het UMC Utrecht heeft in een Experience Center met verschillende technieken locatieservices tot op kamerniveau ingericht.

Lees meer