Bexter

De Avalanche App: leven na Windows CE

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Deze week is het de beurt aan Sebastiaan. Hij gaat aan de slag met het vraagstuk: Is er leven na Windows CE?

Lees meer

Bexter aanwezig op de ICT & Logistiek Beurs

De ICT & Logistiek beurs 2019 vindt dit jaar plaats op 5, 6 en 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht. En wij zullen daar weer staan met een stand. 

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe front-end developer

Bexter groeit! Begin september is Jung begonnen bij Bexter. Wat gaat zij doen bij Bexter? Lees het hier en leer onze nieuwste aanwinst kennen.

Lees meer

Persbericht: Bexter lanceert TrackOnline CONNECT

Op donderdag 5 september jl. organiseerde Bexter het eerste Bexter Relatie Event met als thema ‘Digitaal Samenwerken’. Hier werd de nieuwste functionaliteit van TrackOnline gepresenteerd; TrackOnline CONNECT.

Lees meer

Terugblik: Bexter Relatie Event

Afgelopen donderdag (5 september) organiseerden wij het eerste Bexter Relatie Event in het Louwman Museum in Den Haag. Hier brachten we onze klanten en relaties samen, om ze met elkaar te verbinden. Een evenement waar bezoekers werden bijgepraat door onze klant Contraload en onze relatie Beurtvaartadres.

Lees meer

Growching: Groei coaching binnen Bexter

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Angelique vertelt deze week over haar werkzaamheden als coach bij Bexter.

Lees meer

Bexter Relatie Event: De sprekers zijn bekend

De sprekers zijn bekend voor het Bexter relatie event. Mocht je het gemist hebben, op donderdag 5 september organiseren wij het gratis Bexter Relatie Event. Heb je nog geen ticket? Gratis aanmelden kan nog steeds!

Lees meer

Het succes van containertransport

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Menno.

Lees meer

5 september: Bexter relatie event

Op donderdag 5 september aanstaande, organiseren wij ons eerste ‘Bexter relatie event’. We stellen je graag op de hoogte van de huidige mogelijkheden en de roadmap van ons product TrackOnline.

Lees meer