Bexter

Eén waarheid met één emballage registratie platform

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Diemer. Hij vertelt over hoe het luisteren naar onze klanten heeft geleid tot een nieuwe functionaliteit binnen TrackOnline.

Lees meer

Overstappen van Avalanche naar TrackOnline: het proces

Met TrackOnline als opvolger van Avalanche wordt de stap gezet naar digitaal samenwerken. Vorig jaar schreven we al over de eerste klant die de overstap maakt van Avalanche naar TrackOnline. In een aantal artikelen neem ik je mee in het overstapproces.

Lees meer

Terugblik op 2019: een veelbewogen jaar

2019 was een veelbewogen jaar voor Bexter! Kijk je mee terug?

Lees meer

Emballage beheer makkelijk en snel op je mobiel

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Deze week is het de beurt aan Hugo. Hij schrijft over zijn visie op mobiele apps.

Lees meer

OnBrand 2019: Met data alleen redden we het niet

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan Eline, onze marketeer. Zij schrijft over OnBrand, het branding evenement voor marketing- en creatieve professionals.

Lees meer

Persbericht: MediTracker overgenomen door CoperniCare

Bexter en CoperniCare maken bekend dat ze een overeenstemming hebben bereikt over de overname van MediTracker. Per 1 november heeft CoperniCare MediTracker overgenomen.

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe Business Consultant

Bexter groeit! Begin september is Chester begonnen bij Bexter. Wat gaat hij doen bij Bexter? Lees het hier en leer onze nieuwste aanwinst kennen.

Lees meer

Even voorstellen: onze nieuwe Junior Consultant

Bexter groeit! Begin november is Reinout begonnen bij Bexter. Wat gaat hij doen bij Bexter? Lees het hier en leer onze nieuwste aanwinst kennen.

Lees meer

Terugblik op ICT & Logistiek 2019

Afgelopen week stonden we op ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Drie dagen op een beurs waar we nieuwe mensen ontmoetten, trends en ontwikkelingen in de markt zagen, demo’s gaven en onze huidige klanten spraken. 

Lees meer