Bexter

Even voorstellen: onze nieuwe accountmanager Ken

Het Bexter (sales) team groeit! Ken is 16 november begonnen als accountmanager bij Bexter. Lees hier wie Ken is en wat zijn werkzaamheden zijn.

“Mijn naam is Ken. Per 16 november ben ik begonnen bij Bexter. Als accountmanager ga ik me richten op TrackOnline.

Ik krijg energie van klantcontact. Ik vind het super om te zien hoe klanten tijd- en kostenbesparingen kunnen realiseren door middel van een software oplossing als TrackOnline. Op dat vlak denk ik dat er binnen bijvoorbeeld de sierteelt- en bakkerijsector ontzettend veel te winnen is voor organisaties. Daarover ga ik dan ook graag in gesprek met organisaties uit deze en andere sectoren.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met de Spaanse taal en cultuur. Ik vind het ook leuk om een gezelschapsspel te doen met vrienden onder het genot van een speciaal biertje.”

Heb jij een vraag voor Ken? Neem dan contact met hem op!