Bexter

Even voorstellen: business consultant Arezo

In maart kreeg Bexter er twee nieuwe werknemers bij! Arezo is begonnen als business consultant voor TrackOnline. Lees hier wie Arezo is en wat ze precies gaat doen.

 

“Mijn naam is Arezo en per 1 maart ben ik de nieuwe business consultant voor TrackOnline. Binnen mijn functie zal ik mij bezig houden met de implementatie van TrackOnline. De uitdaging zit hem in de juiste vertaling te geven naar een optimaal ingericht proces met TrackOnline, om zo bedrijven deels te kunnen ontzorgen in hun bedrijfsvoering.

 

In mijn vrije tijd houd ik ervan om uitgebreid te koken, motor te rijden en tijd door te brengen met mijn gezin of vrienden.

 

Ondanks dat het een gekke tijd is om van baan te switchen, heb ik een warm welkom gekregen bij Bexter. Ik hoop snel alle collega’s en veel klanten fysiek (of digitaal) te mogen ontmoeten.”