Bexter

Even voorstellen: internationale accountmanager Peter

“Hallo allemaal, mijn naam is Peter Talle, ik ben 50 jaar en woon samen met mijn vrouw Margreet, 2 dochters (Iris & Jasmijn) en een labradoodle (Evy) in Nieuw-Vennep. Per 1 juni ben ik begonnen bij Bexter als International Sales & Account Manager en graag stel ik mij hierbij aan jullie voor.

 

Vele jaren ben ik actief geweest in de internationale transport wereld en supply chain industrie. Een aantal jaar geleden merkte ik dat er bij bedrijven een grote behoefte is om vervoersstromen en de supply chain te optimaliseren. Hierbij zoeken bedrijven naar ICT oplossingen die kunnen bijdragen aan de optimalisatie.

 

Ik heb een overstap kunnen maken naar de ICT wereld alwaar ik verantwoordelijk werd voor de verkoop van een online shipment management solution (SMS) volgens het SaaS (Software as a service) principe. Daarna heb ik gewerkt aan een real-time visibility (RTV) platform wat gekoppeld kan worden aan TMS oplossingen.

 

In mijn rol wil ik samen met Bexter ervoor zorgen dat TrackOnline een nog sterkere internationale footprint krijgt en dat de naam Bexter ver over de grenzen bekend wordt.”