Bexter

Even voorstellen: internationale accountmanager Serge

Serge is samen met Peter in juni begonnen als internationale accountmanager. Hieronder stelt Serge zichzelf voor.

 

“Mijn naam is Serge, 32 jaar oud en vader van twee jonge dochters, Evin (1) en Veda (5). Samen met Merel en de meisjes woon ik met veel plezier in het centrum van Haarlem. In mijn vrije tijd zit ik vaak op de racefiets, mountainbike, strandfiets of ga ik los in de keuken! De laatste jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd aan de Fotoacademie in Amsterdam, gecombineerd met modules filosofie in Haarlem.

 

Op 1 juni ben ik gestart bij Bexter, waar ik mij ga richten op de internationale markt. De afgelopen 15 jaar heb ik mij in de ICT-sector vanuit commerciële functies veel beziggehouden met cloud gebaseerde oplossingen (dat cloud schijnt wel wat te worden naar men zegt) en de verkoop van ICT infrastructuur in de Enterprise markt, voornamelijk in de Benelux en Engeland.

 

Ik vind het mooi als je vanuit een gesprek, vaak opgestart vanuit een uur verkregen zendtijd, gerichte interesse kan kweken bij een gesprekspartner. Als dit vervolgens tot een gezamenlijk project en succes evalueert dan geeft mij dat een enorme boost. Een sterke propositie is voor mij een vereiste in het vak, daar heb ik mij dan ook op georiënteerd in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Voor wat betreft de aanloop naar de start bij Bexter: de combinatie van een open houding, fijne communicatie en een sterk product (TrackOnline) in een groeimarkt spraken mij aan tijdens de kennismaking. Dit was een voorgevoel dat in de eerste dagen aan boord is bevestigd. Onwards and upwards!”