Bexter

Even voorstellen: onze nieuwe business consultant

Onze nieuwe werknemer Ben is per 1 mei begonnen bij Bexter als business consultant. Ben is aangenomen tijdens de coronacrisis en dat was voor ons een bijzonder sollicitatieproces. Je leest hier wie Ben is en wat hij gaat doen.

 

“Mijn naam is Ben en per 1 mei ben ik aan boord gekomen bij Bexter als business consultant voor TrackOnline.

 

Klanten op de beste manier van dienst zijn maakt mijn werk leuk. Mijn kerntaak is het onboarden en implementeren van TrackOnline bij onze klanten. Ik buig mij graag over een complex proces en krijg energie van het realiseren van verbeteringen voor de klant. Dit sluit naar mijn mening volledig aan bij de visie van Bexter.

 

Ik word vrolijk van het Rotterdamse stadsleven. Een favoriete zaterdag begint bij mij op de fiets richting de stad om te ontbijten en daarna een museum te bezoeken of een andere activiteit in de stad te doen. Verder ben ik in mijn vrije tijd graag met mijn vrienden, verdiep ik mij graag in een boek, maar ook een avond Netflixen op de bank vind ik heerlijk.”

Heb je een vraag voor Ben? Stuur hem dan gerust een mail!