Bexter

Even voorstellen: onze nieuwe frontend developer

Casper begon in september 2019 bij Bexter als backend developer en is ondertussen overgeschakeld naar frontend developer. Je leest zijn verhaal hieronder.

 

"Hoi! Ik ben Casper, en werk sinds september 2019 bij Bexter. Ik wilde graag meer praktijkervaring opdoen, en een lokaal techbedrijf als Bexter is hier natuurlijk perfect voor! Ik ben hier begonnen als backend developer en ben sinds kort overgeschakeld naar frontend developer. Ik ga me voornamelijk bezig houden met de website van zowel Bexter als TrackOnline. Naast mijn werk bij Bexter ben ik fulltime student Technische Informatica aan de TU Delft.

 

In mijn vrije tijd hou ik me voornamelijk bezig met muziek. Ik ben bassist in een bandje, en speel daarnaast graag akoestische gitaar en drums. Daarnaast heb ik ook een passie voor computers (want ja, als programmeur hou je je daar natuurlijk veel mee bezig) en ben ik geïnteresseerd in nieuwe en oude tech. Het laatste halfjaar is voor mij een hele leerzame periode geweest en ik ben er zeker van dat ik de komende tijd nog veel meer nieuwe dingen zal leren!"