Bexter

Even voorstellen: onze nieuwe frontend developer

Bexter mag alweer een nieuwe werknemer verwelkomen! Oscar is medio mei bij Bexter begonnen. Wie hij is en wat hij gaat doen lees je hier.

 

“Hey, ik ben Oscar. Twee weken geleden ben ik gestart bij Bexter als frontend developer.

Ik vind het leuk om software te bouwen die voor iemand “het alledaagse” makkelijker maakt. Werken aan TrackOnline past daar natuurlijk goed bij. Voordat ik bij Bexter werkte, deed ik iets heel anders, maar ook daar maakte ik utility apps om mezelf en collega’s te helpen. Deze passie ga ik bij Bexter weer inzetten!

Buiten het werk om ben ik veel bezig met muziek: ik ben geluidstechnicus en speel piano. Daarnaast kijk ik graag een spannende serie of speel ik een gezelschapsspel (recente favoriet is Magic Maze), al gaat dat laatste helaas wat lastig op anderhalve meter afstand. Verder leer ik graag iets nieuws over willekeurige onderwerpen. Ik klik bijvoorbeeld regelmatig op de knop “Willekeurige pagina” op Wikipedia en ik kan uren verdwalen op GeoGuessr.”