Bexter

Even voorstellen: onze nieuwe stagiair Jules

We geven een warm welkom aan een nieuwe stagiair in ons team. Wie dat is lees je hieronder.

Hoi, ik ben Jules en eind januari begon ik mijn stage bij Bexter. Ik studeer voor IoT Engineer en woon in Lille in Frankrijk. Mijn vorige stage heb ik in het Verenigd Koninkrijk gedaan en ik vond het erg leuk om in het buitenland stage te lopen. Voor deze stage wilde ik graag een nieuwe land ontdekken, en zo kwam ik in Nederland terecht. Nederland leek mij een goede keuze omdat veel mensen Engels kunnen spreken en fietsen gebruikelijk is hier. Ik probeer de Nederlandse taal te spreken.

Tijdens mijn vorige stage heb ik gewerkt met asset management en dat vond ik erg leuk om te doen. Daarom leek het mij vanzelfsprekend om bij Bexter te werken. Ik zal aan verschillende projecten werken bij Bexter en ik ben gedreven om het meeste uit deze stage te halen.

Buiten werk om ben ik veelal sportief bezig. In de winter ski ik vaak en de rest van de tijd doe ik aan fietsen en hardlopen. In mijn vrije tijd beheer ik mijn eigen tech news & review website, wat overigens een zeer verrijkende ervaring is.