Bexter

Even voorstellen: software engineer Dylan

Dylan is terug van weg geweest! Per 1 september is deze oud collega weer terug bij Bexter. Je leest hier wie Dylan is en wat hij gaat doen bij Bexter.

 

“Hoi! Ik ben Dylan en na een ‘vakantie’ van ruim 2 jaar ben ik weer terug bij Bexter. Je vraagt je vast af wat ik in die tijd gedaan heb? Ik heb niet stil gezeten tijdens mijn ‘vakantie’, aangezien ik in deze tijd een overstap heb gemaakt naar een ander bedrijf. Maar nu ga ik weer aan de slag bij Bexter en ik ga me vooral bezighouden met TrackOnline en het technische aspect. Hierbij richt ik me zowel op frontend als backend.

 

In mijn vrije tijd ben ik tegenwoordig redelijk actief bezig. Ik doe aan waterpolo en naast dat ik vaak in het zwembad te vinden ben, vind ik het leuk om te fietsen en te hardlopen. Naast mijn actieve kant, ga ik vaak naar de bioscoop of zit ik te hobbyen achter mijn computer”.