Bexter

Even voorstellen: supportmedewerker Jeroen

Jeroen is in maart begonnen als supportmedewerker voor TrackOnline. Hieronder stelt hij zichzelf voor.

 

“Hey! Ik ben Jeroen, je vraagt je waarschijnlijk af, die werkte toch allang bij Bexter. Dat is mijn collega Jeroen van der Laan. Ik ben dus de tweede Jeroen bij Bexter.

Ik ben jullie nieuwe vraagbaak in alles wat TrackOnline doet en kan! Schroom niet om je vraag te stellen, ik ga meer dan mijn best doen om je vraag zo goed, snel en volledig mogelijk te beantwoorden. Is het een complex vraagstuk, dan duik ik er met alle plezier in om jouw vragen beantwoord te krijgen.

In mijn vrije tijd luister ik graag muziek. Daarnaast ben ik een enorme voetbalfanaat, of zoals m’n vader zegt: “Als er een bal over een veld rolt vindt hij het boeiend.”