Bexter

Even voorstellen: UX/UI designer Pol

Pol de Visser is een oude bekende van Bexter. Hij heeft zijn stage bij Bexter gedaan en is aansluitend parttime gaan werken bij het development team. Nu gaat hij aan de slag als UX/UI designer. Hieronder stelt Pol zich voor.

 

“Ik ben Pol de Visser, 25 jaar en afkomstig uit het prachtige Zeeland. Afgelopen zomer heb ik mijn opleiding Technische Bedrijfskunde afgerond. Nu is het tijd voor het volgende hoofdstuk in mijn carrière en ga ik aan de slag als UX/UI designer bij Bexter. Vanuit deze rol ga ik de customer journey stroomlijnen en optimaliseren voor bestaande en toekomstige TrackOnline klanten. Zowel op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, als het slim inzetten van data ter ondersteuning van de gebruikerservaring.

 

Naast een passie voor (digitale) technieken, krijg ik energie van uitgebreid koken, natuur en outdoor sports. Ik kijk ernaar uit om te beginnen met deze nieuwe uitdaging en de collega’s (die ik nog niet ken) fysiek of virtueel te ontmoeten.