Bexter

Geef jouw relaties real-time inzicht in de onderlinge administratie

Om de week schrijft één van onze medewerkers een Bexter blog. Een rubriek met uiteenlopende onderwerpen, van wat er speelt bij de klant en trends in de markt tot een kijkje achter de schermen bij Bexter. Deze week is het de beurt aan onze TrackOnline consultant Reinout. Hij schrijft over hoe huidige TrackOnline gebruikers TrackOnline CONNECT inzetten en van welke voordelen zij en hun relaties profiteren.  

 

Het delen van data staat centraal in TrackOnline CONNECT. Door deze gratis functionaliteit is het mogelijk om transacties en documenten real-time te delen met jouw relaties. Een groot voordeel hiervan is dat je relaties minder afhankelijk zijn van jouw e-mails met betrekking tot de emballage administratie. Denk hierbij aan de transacties die verwerkt moeten worden of de vrachtbrief die gemaild moet worden. Op het moment dat een transactie een bepaalde status bereikt, bijvoorbeeld ´verwerkt´ dan is dit de trigger om deze transactie te delen met jouw relaties. Hierdoor zijn alle transacties en belangrijke documenten, zoals een gekoppelde vrachtbrief, terug te vinden in hun eigen TrackOnline CONNECT omgeving. Klaar om verwerkt te worden!  

 

Data delen

TrackOnline CONNECT maakt het mogelijk om transacties en documenten met je relaties te delen. Je nodigt je relaties gratis uit door middel van een mail, waarna zij een eigen account kunnen aanmaken. Hier ontvangen zij alle transacties en documenten die aan het eigen account gekoppeld zijn. Het is daardoor niet meer nodig om zelf actief mails te sturen met transactieoverzichten of documenten. Deze worden dan automatisch gedeeld in het TrackOnline CONNECT account. Lees hier hoe je jouw relaties uitnodigt voor TrackOnline CONNECT.

 

Transparant

De huidige TrackOnline gebruikers zetten TrackOnline CONNECT in om transparant te kunnen zijn in de administratie van hun emballage. Daarnaast geven ze klanten, transporteurs en relaties de mogelijkheid tot een platform waarmee zij zelf op elk gekozen tijdstip de transacties, documenten en saldo’s kunnen bekijken, waarna de relatie zijn eigen administratie kan bijwerken. Wanneer deze relaties overstappen naar een TrackOnline licentie, worden beide partijen bedankt met een beloning.

 

Versneld werkproces

De klanten waarmee ik contact heb kunnen in TrackOnline CONNECT de transacties, documenten en saldo’s snel controleren, doordat de transacties automatisch gedeeld worden in hun eigen omgeving. Hierdoor bekijken en controleren ze de transacties real-time. Nu zijn ze niet meer afhankelijk van een administratief medewerker die rapporten of documenten mailt. Het werkproces wordt versneld omdat ze meteen de documenten kunnen archiveren.

 

Voordelen

Het voordeel van TrackOnline CONNECT naar mijn mening is dat de relaties van onze klanten gratis mee kunnen kijken in de onderlinge administratie. Dit zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van de laatste wijzigingen en dezelfde informatie bekijkt. Hierdoor kunnen de relaties snel de administratie controleren. Mochten er toch fouten zijn in de transacties of retourzendingen, dan heeft TrackOnline CONNECT een chat functie op transactie niveau. Deze functie zorgt ervoor dat je relaties gericht vragen kan stellen over de aantallen van een specifieke transactie. Hierdoor weten beide partijen precies over welke zending het gaat en kan hier direct actie op ondernomen worden.

 

Beloningsplan

Naar mijn mening levert het aansluiten van relaties gemak op, bespaart tijd en verbind. Maar het verbinden van de keten wordt ook door ons beloond. Het beloningsplan is voor iedereen die een betaalde TrackOnline licentie heeft. Mocht een aangesloten relaties overstappen op een betaalde licentie van TrackOnline, dan verdien jij de helft van deze licentie!

 

Heb je vragen over de het opzetten van TrackOnline CONNECT? Wil je ook dat jouw relaties inzicht krijgen in hun eigen administratie via TrackOnline CONNECT? Neem dan contact met mij op.