Bexter

Even voorstellen: onze nieuwe Junior Marketeer

We beginnen 2020 goed met een nieuwe medewerker! Annoeska is per januari begonnen bij Bexter. Wat gaat zij doen bij Bexter? Lees het hier en leer onze nieuwste aanwinst kennen.

In januari 2020 ben ik begonnen als junior marketing en communicatie medewerker bij Bexter. Ik heb het hier onwijs naar mijn zin en leer elke dag veel bij.

De opleiding Commerciële Economie heb ik in vier jaar tijd succesvol afgerond aan de Haagse Hogeschool. Na het behalen van mijn diploma ben ik de Master Marketing gaan studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Online marketing en branding spreekt mij het meeste aan binnen marketing. Als starter geeft Bexter mij de mogelijkheid om als junior marketeer aan de slag te gaan en veel te leren op het gebied van marketing.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar het strand of naar de stad te gaan. In de zomer doe ik aan kitesurfen en ben ik bij goed weer veel op het strand te vinden. Verder ga ik er graag op uit om een wandeling te maken of ben ik in de sportschool te vinden. Bij Bexter lopen we gelukkig vaak in de middag een rondje in Delft.

Heb je een vraag voor Annoeska? Stuur haar dan snel een mailtje.