Bexter

Terugblik op 2019: een veelbewogen jaar

2019 was een veelbewogen jaar voor Bexter! Kijk je mee terug?

In 2019:

Is de eerste klant overgestapt van Avalanche naar TrackOnline

Peter van Gijlswijk van Quattro Plant en Rob Heshusius van Bexter, hebben vrijdag 8 november tijdens de Trade Fair Aalsmeer het contract getekend voor de overstap van Avalanche naar TrackOnline. Hiermee zet Quattro Plant de stap naar digitaal samenwerken.

Was de eerste Bexter Relatiedag een succes

Donderdag 5 september organiseerden wij het eerste Bexter Relatie Event in het Louwman Museum in Den Haag. Hier brachten we onze klanten en relaties samen, om ze met elkaar te verbinden. Een evenement waar bezoekers werden bijgepraat door onze klant Contraload en onze relatie Beurtvaartadres.

Hebben we TrackOnline CONNECT gelanceerd

TrackOnline CONNECT is geheel gericht op het digitaal samenwerken en het verbinden in de logistieke sector op het gebied van ladingdragers. Op deze manier worden de communicatielijnen tussen de verschillende partijen in de sector breed en overschrijdend korter.

Waren we aanwezig op ICT & Logistiek

In november stonden we op ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Drie dagen op een beurs waar we nieuwe mensen ontmoetten, trends en ontwikkelingen in de markt zagen, demo’s gaven en onze huidige klanten spraken. 

Is MediTracker overgenomen door CoperniCare

Bexter en CoperniCare maken bekend dat ze een overeenstemming hebben bereikt over de overname van MediTracker. Per 1 november heeft CoperniCare MediTracker overgenomen.

Hebben we 7(!) nieuwe medewerkers aangenomen:

Online Marketeer Mandy, Support Medewerker Cynthia, Customer Relation Representative Yves, Frontend Engineer Jung, Frontend Engineer Alexander, Junior Consultant Reinout en Business Consultant Chester