Bexter

Online registratie bij bakkers met minder kratbestellingen

Delft/Apeldoorn 9 maart –Duurzaamheid staat centraal in de moderne ambacht van Bakkerij Fuite. Bakkerij Fuite is een vooraanstaande industriële bakker, die al meerdere bedrijfsprocessen heeft gedigitaliseerd. TrackOnline, het digitale platform van Bexter, helpt bij de volgende stap in digitalisering en verduurzaming.

Lees meer

HB kiest voor emballageplatform TrackOnline

Delft/Utrecht 25 februari 2021 – Gisteren werd de handtekening gezet onder het contract tussen HB, de specialist in het afhandelen van Returnable Transport Items (RTI’s) in de supply chain van de levensmiddelenindustrie, en Bexter voor het digitale platform TrackOnline. De logistiek dienstverlener HB stapt hiermee definitief over op TrackOnline. Om zo voor klanten de kosten alsook de impact op het milieu te minimaliseren.

Lees meer

Digitale vrachtbrief geïntegreerd in emballage platform zorgt voor volledige transparantie

Door een complementaire samenwerking tussen Greenlines, TransFollow en Bexter is het nu mogelijk om de emballage-administratie in de sierteeltketen direct en betrouwbaar te digitaliseren. Het initiatief is tot stand gekomen vanuit de wens om de emballage-administratie direct te verwerken met een officiële eCMR, waardoor de administratie van het nationale en internationale transport wordt vereenvoudigd, juridisch zeker en efficiënter gemaakt.

Lees meer

Digitaal samenwerken in de bakkersbranche

Met steeds strengere eisen voor voedselveiligheid en duurzaamheid, ontkomt de bakkersindustrie er niet aan om de bedrijfsprocessen nog verder te automatiseren en digitaliseren. Bakkerij de Paauw zet met TrackOnline de volgende stap naar digitalisering om tijd te besparen, minder fouten te maken en haar emballage nog duurzamer in te zetten.

Lees meer

Persbericht: MediTracker overgenomen door CoperniCare

Bexter en CoperniCare maken bekend dat ze een overeenstemming hebben bereikt over de overname van MediTracker. Per 1 november heeft CoperniCare MediTracker overgenomen.

Lees meer

Quattro Plant gaat over van Avalanche naar TrackOnline

Peter van Gijlswijk van Quattro Plant en Rob Heshusius van Bexter, hebben vrijdag 8 november tijdens de Trade Fair Aalsmeer het contract getekend voor de overstap van Avalanche naar TrackOnline. Hiermee zet Quattro Plant de stap naar digitaal samenwerken.

Lees meer

Bexter lanceert TrackOnline CONNECT

Op donderdag 5 september jl. organiseerde Bexter het eerste Bexter Relatie Event met als thema ‘Digitaal Samenwerken’. Hier werd de nieuwste functionaliteit van TrackOnline gepresenteerd; TrackOnline CONNECT.

Lees meer