Bexter

Quattro Plant gaat over van Avalanche naar TrackOnline

Persbericht 11 november 2019

Quattro Plant gaat over van Avalanche naar TrackOnline

Delft/Aalsmeer, 11 november – Peter van Gijlswijk, directeur van Quattro Plant en Rob Heshusius, sales verantwoordelijke van Bexter, hebben afgelopen vrijdag 8 november tijdens de Trade Fair Aalsmeer het contract getekend voor de overstap van Avalanche naar TrackOnline. Hiermee zet Quattro Plant de stap naar digitaal samenwerken.

Na een succesvolle deelname van Bexter aan ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht, werd de week afgesloten met een bezoek aan de Trade Fair Aalsmeer, een evenement van Royal FloraHolland. Vrijdag 8 november 2019 werd het contract voor de overstap van Avalanche naar TrackOnline tussen Quattro Plant en Bexter getekend. Een logische vervolgstap, vindt Van Gijlswijk. ‘Destijds kwamen de functionaliteiten van Avalanche dichtbij de wensen van Quattro Plant. Nu waren wij op zoek naar software die de diversiteit van registraties eenvoudig verwerkt in combinatie met moderne communicatiemogelijkheden, zoals de chatfunctie. Zo kwamen we bij TrackOnline uit’ aldus Van Gijlswijk. Bexter ziet het tekenen van het contract met Quattro Plant als een mijlpaal: ‘Quattro Plant is één van de velen. We hopen dat alle Avalanche klanten volgen’ aldus Heshusius.

Quattro Plant, leverancier van kamerplanten, tuinplanten en boomkwekerijproducten, maakt als klant van Bexter al jaren gebruik van Avalanche. Per 1 januari 2020 zal Quattro Plant gemigreerd zijn naar TrackOnline. De komende weken wordt TrackOnline ingericht. De overgang naar TrackOnline ziet Quattro Plant als een mooie investering. ‘Dat gecombineerd met de voordelen van een product dat Cloudbased is, geen hoge investeringskosten heeft en overal ter wereld direct beschikbaar is’, voegt Van Gijlswijk toe.

Heshusius is blij met de stap die Quattro Plant maakt. ‘Ik ben bijzonder trots om vandaag samen met Peter de handtekening te zetten onder het TrackOnline contract tussen Quattro Plant en Bexter. Quattro Plant gaat als één van de eersten klanten uit de sierteelt over naar TrackOnline. Hiermee is het voor Quattro Plant ook mogelijk om digitaal samen te werken met zijn kwekers, leveranciers, klanten, transporteurs, opdrachtgevers en collega-bedrijven.’ aldus Heshusius.

Met de nieuwste functionaliteit TrackOnline CONNECT, die reeds in september is gelanceerd, kan Quattro Plant direct digitaal samenwerken. Door hun relaties uit te nodigen hebben zij de mogelijkheid om transacties en saldo afstemmingen in te zien. De communicatie tussen Quattro Plant en hun relaties, is essentieel voor een efficiënte uitwisseling van ladingdragers. Met een blik op de toekomst en de digitaliseringstrend, zegt Van Gijlswijk het volgende: ‘In de toekomst is het een must dat alles real time benaderbaar is, een tijdperk waar we allemaal digitaal verbonden zijn met elkaar. Efficiëntie door minder administratieve handelingen en duidelijke digitale communicatie, dat is in de toekomst een pré!’.

Overstappen naar of gebruik maken van TrackOnline? Ga naar trackonline.com voor meer informatie en probeer TrackOnline de eerste 30 dagen gratis op computer en/of de app! Of neem contact op met Rob via r.heshusius@bexter.nl of (015) 750 10 50.