Back-end developer gezocht

Als (Junior) Backend Developer kom je bij Bexter te werken voor het TrackOnline team. Je werkt binnen het SCRUM-team mee aan de ontwikkeling van het nieuwste cloud-platform van Bexter. Het betreft een hoogwaardige, complexe cloud omgeving, waar jij er mede voor verantwoordelijk bent dat de backend functionaliteit aan de wensen van de gebruikers blijft voldoen.

Daarnaast weegt jouw mening mee tijdens het bouwen van nieuwe functionaliteit, of het wijzigen van bestaande functionaliteit. Samen met de andere backend ontwikkelaars spar je regelmatig over nieuwe technieken en oplossingen, zodat ons digitale platform best in class blijft.

Wat verwachten we van jou?

  • Afgeronde HBO of bèta Masteropleiding
  • Je hebt affiniteit met ontwikkelen in een .NET georiënteerde omgeving
  • Je wilt jezelf ontwikkelen en leren van ervaren backend developers
  • Je hebt interesse in cloud architecturen, bij voorkeur Azure
  • Je bent bekend met Scrum/Agile
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij?

Jij bepaalt je toekomst, samen geven we er invulling aan. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. We maken tijd vrij voor coaching en er komt een ontwikkeltraject op maat. Er is volop ruimte voor opleiding en voor het initiëren en uitproberen van nieuwe technieken of ideeën.

 Daarnaast hebben wij interessante aanvullende secundaire voorwaarden, zoals:

  •  Reiskostenvergoeding
  • Opleidingsbudget
  • Laptop
  • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden

Wie zijn wij?

Wij zijn Bexter. Wij staan met beide benen op de grond en dicht bij onze klanten. We bieden kwaliteit, we zijn helder in wat we doen en we leveren wat we beloven. Altijd op een persoonlijke en betrokken manier. En met de drive om efficiëntie, effectiviteit en besparing waar te maken voor onze klanten en partners. Zo zitten we in elkaar.

Bij Bexter realiseren wij grip op kritische productstromen. Dat doen we samen met onze klanten. Onze klanten opereren wereldwijd in verschillende sectoren: pooling, healthcare, automotive, sierteelt en retail. Voor hen maken we efficiëntie, effectiviteit en besparing waar met onze software. Vandaag en ver vooruit. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we op zoek naar jou! Je komt terecht in een platte organisatie met zelforganiserende teams en een collegiale en informele werksfeer.

Solliciteer nu!

Lijkt het je leuk om ons ambitieuze team te komen versterken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Wendelien Stallinga. Meer informatie over Bexter en over TrackOnline kan je vinden op de website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.