Bexter

Backend Engineer (.NET, C#)

Wij zijn op zoek naar een Backend Engineer (.NET, C#) met affiniteit met de Microsoft stack. Je bent analytisch sterk en je bent in staat om op een sociale wijze én in het Nederlands te communiceren met je mede-engineers. Eventueel ben je zelfs allround gezellig. 

Voor deze functie kun je logischerwijs ook denken en werken op HBO niveau. Eigenschappen als: gemotiveerd, leergierig en een doorzetter worden extra gewaardeerd. 

Wat bieden wij?

Leuke collega’s, een uitgebreid product backlog, mooie klanten, Azure resources, veel regels code en veel koffie. Maar ook uitjes, vrijmibo’s en een marktconform salaris horen hier natuurlijk bij. 

Daarnaast hebben wij interessante aanvullende secundaire voorwaarden, zoals:

  • 36 of 40-urige werkweek
  • Reiskostenvergoeding
  • Opleidingsbudget
  • Laptop
  • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden

Wie zijn wij?

Wij zijn Bexter. Wij staan met beide benen op de grond en dicht bij onze klanten. We bieden kwaliteit, we zijn helder in wat we doen en we leveren wat we beloven. Altijd op een persoonlijke en betrokken manier. En met de drive om efficiëntie, effectiviteit en besparing waar te maken voor onze klanten en partners. Zo zitten we in elkaar.

Bij Bexter realiseren wij grip op kritische productstromen. Dat doen we samen met onze klanten. Onze klanten opereren wereldwijd in verschillende sectoren: pooling, healthcare, automotive, sierteelt en retail. Voor hen maken we efficiëntie, effectiviteit en besparing waar met onze software. Vandaag en ver vooruit. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we op zoek naar jou! Je komt terecht in een platte organisatie met zelfsturende teams en een collegiale en informele werksfeer.

Solliciteer nu!

Lijkt het je leuk om ons ambitieuze team te komen versterken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Wendelien Stallinga. Meer informatie over Bexter en over TrackOnline kan je vinden op de website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.