Bexter

Sales & Account Manager International

Jij jaagt op de beste deals bij major accounts. Je bent een netwerker pur sang en met jouw overtuigingskracht weet jij het onmogelijke mogelijk te maken. Je bent een volwaardig gesprekspartner op C-level. Denk nu niet dat je dan in maatpak bij jouw toekomstige klanten aanklopt… Nee, onze klanten zitten in de logistiek en dat is een echte no-nonsense business waar het hard werken is in een zeer dynamische omgeving. Aan de andere kant is de cultuur van oudsher vrij behoudend. Dat is echter in rap tempo aan het veranderen en kijkt de business steeds meer naar innovatieve oplossingen. Daar levert Bexter met TrackOnline haar bijdrage aan. TrackOnline is hét emballage registratieplatform in de cloud. Emballage vertegenwoordigt een substantiële waarde voor vele logistieke bedrijven en is niet zomaar een sluitpost. En als ze precies weten waar hun emballage staat en wanneer het terugkomt of doorgestuurd kan worden naar de volgende klant, dan kunnen zij hier heel veel geld mee verdienen of besparen. Het is maar hoe je het bekijkt. Het is niet voor niets dat veel private equity in deze business stapt.

 

Bexter is thought leader in deze markt en wil haar positie behouden en versterken. Daar kan jij als Senior Sales & Account Manager International jouw steentje aan bij dragen.

 

Waar krijg jij energie van?

Uiteraard het closen van de deal. Maar je bent geen wheeler-dealer. De weg ernaar toe is net zo belangrijk voor jou! En als de deal gesloten is dan weet je de relatie perfect te onderhouden. Bij klanten van deze omvang zie jij legio kansen om warme introducties te krijgen. Ongetwijfeld hebben zij dochter- of zusterbedrijven, klanten en relaties die met vergelijkbare emballage uitdagingen zitten als zij. Wat is dan mooier als zij allemaal aangesloten zijn op hetzelfde platform en zo nog integraler met hun emballage om kunnen gaan. Jij krijgt hier net zo’n een kick van als je dat je een major account binnen weet te slepen. Elke nieuwe klant is er één en hoe groter het marktaandeel van TrackOnline hoe beter jouw positie om onze oplossing aan de man te brengen. Als doorgewinterde accountmanager hoeven wij jou dat natuurlijk niet uit te leggen.

 

Wie ben jij en wat heb je gedaan?

Jij bent net zoals wij: professioneel, betrokken en bevlogen. De hoogte van je opleiding vinden wij niet het belangrijkste. Wel dat jij op senior en internationaal niveau succesvol functioneert en presteert! We vinden het daarom heel belangrijk dat jij weet aan te tonen wat jij waard bent. Het helpt natuurlijk wel mee wanneer je een HBO of WO opleiding succesvol hebt afgerond. Een goed netwerk met ingangen in de logistieke sector, bij voorkeur internationaal, is natuurlijk onontbeerlijk. Als je dit nog moet opbouwen, dan is deze functie echt nog een brug te ver. Kennis en ervaring met cloud oplossingen werken absoluut mee in jouw voordeel en natuurlijk spreek jij je talen. Overbodig om te vertellen dat jij over een gezonde commerciële instelling beschikt, al doen we dat toch even. Je bent gevat en scherp, weet hoe je een ruimte met mensen moet lezen en voelt als geen ander aan wanneer je moet spreken of juist luisteren. Je houdt ervan om in teamverband te werken en om samen met je collega’s leuke dingen te doen. Hard werken is leuk en als je dit kan combineren met teamuitjes (naar het buitenland), een pubquiz, een potje tafeltennis, de vrijdagmiddagborrel en zo het gevoel krijgen dat je niet alleen om je resultaten wordt gewaardeerd, maar ook als mens, maakt werken bij Bexter helemaal de moeite waard.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

·        Een baan bij Bexter! De thought leader in de logistiek op het gebied van emballage software.  

·        Een functie met veel vrijheid en zelfstandigheid, zolang jij je targets maar weet te behalen. Hoe je het doet, doe je het.

·        Reizen… Zodra het weer kan stap jij in het vliegtuig om interessante prospects te bezoeken, om een presentatie te geven of om de deal te closen.

·        Een goed salaris, auto, laptop… The works… alles wat nodig is om jou je werk optimaal te laten doen.

·        Last, but absolutely not least; een superleuk bedrijf met collega’s waar je blij van wordt. Vooralsnog werken we zo veel mogelijk vanuit huis, en dat kan ook bij ons, maar het is niet voor niets dat iedereen graag naar kantoor toe komt.

 

Meer informatie

Meer weten over onze organisatie en/of deze functie? Neem contact op met Amy van der Hulst via 06-57676978 of mail naar amy@deeleenrecruiter.nl. Ze vertelt je graag alle details. Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook via deze link.